Gecertificeerde audicien

Hoorcentrum JvG is een STAR gecertificeerd en geregistreerd audicienbedrijf dat aangesloten is bij de Stichting Hoorprofs. Er is altijd iemand aanwezig die ter zake kundig is voor uw hoortoestel of gehoorbescherming.

Wij bieden een luisterend oor voor al uw gehoorwensen

Matty van der Vis en Bianca von Grumbkow zorgen voor een prettige omgeving waarin u zich op uw gemak voelt en weet dat u wordt gehoord.

En ja, ook bij ons krijgt u een kopje koffie, maar belangrijker is dat u na de proefperiode tevreden bent met uw hoortoestellen en de hoortoestellen vele jaren naar tevredenheid zult dragen.

Wij werken nauw samen met de A-merk fabrikanten van hoortoestellen. Een professionele werkwijze in een prettige sfeer waarin u uw hoortoestellen optimaal kunt uitproberen is waar wij voor staan.

Team Hoorcentrum JvG Heemstede

Waarom Hoorcentrum JvG?

Het begin van het traject is altijd de hoortest, waarbij de screeningstest gratis is en de uitgebreide triagetest (toon- en spraakaudiogram) kosteloos is indien u hoortoestellen aanschaft. meer info >>

Indien u niet mobiel bent en/of niet in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken kunnen wij ook bij u thuis langskomen.

Wie uw ziektekostenverzekeraar ook is, u bent bij ons aan het goede adres. Wilt u meer weten over vergoedingen en de aanschaf van een hoortoestel dan verwijzen wij u naar onze pagina vergoedingen voor hoortoestellen.

Met de meeste kno-artsen en audiologische centra hebben de HoorProfs audiciens een uitstekende relatie, met name omdat er door het vrije merkenbeleid altijd gezocht kan worden naar de hooroplossing die voor u het meest geschikt is.
Hoorcentrum JvG is een STAR gecertificeerd en geregistreerd audicienbedrijf dat aangesloten is bij de Stichting Hoorprofs.Er is altijd iemand aanwezig die ter zake kundig is.

Onze meetcabine is STAR gecertificeerd.

Bekijk een greep uit onze hoortoestellen van de vrschillende fabrikanten onder producten.
Hoorcentrum JvG biedt u hoogwaardige gehoorbeschermers (universeel of op maat gemaakt) voor de bescherming van uw gehoor. Wij hebben gehoorbescherming voor op het werk, maar ook voor uw hobby’s en vrije tijdbesteding zijn er gehoorbechermers; overal waar u te maken krijgt met langdurige blootstelling aan- of met verkeren in situaties met hoge geluidsniveaus.

consumentenbond-hoorprofs

Consumentenbond Hoorprofs

Nummer 1 volgens de consumentenbond. HoorProfs audiciens zijn altijd gediplomeerde en hoogopgeleide audiciens, die altijd zullen streven naar de meest ideale oplossing voor u. Tevens wordt er gewerkt met topklasse apparatuur, waardoor er zeer nauwkeurige metingen kunnen worden verricht. En uiteraard voldoen alle HoorProfs vakaudiciens aan de kwaliteitseisen van Stichting Audicienregister (StAr).

star-keurmerk

StAr geregistreerd audicien

Hoorcentrum JvG is geregistreerd in het StAr audicienregister. Om in het register opgenomen te worden, dienen audiciens aan een aantal voorwaarden te voldoen. Bedrijven die niet StAr Erkend zijn, maar waar wel een geregistreerd audicien werkzaam is, mogen het StAr logo niet dragen. Om in aanmerking te kunnen komen voor een StAr Erkenning voor bedrijven, dienen deze organisaties te voldoen aan de eisen die StAr hieraan stelt.

Hoorprofs heemstede

Hoorprof Vakaudicien

Een HoorProfs vakaudicien is zelfstandig ondernemer. De gediplomeerd audicien werkt volledig merkonafhankelijk en biedt het meest uitgebreide assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. U herkent de HoorProfs vakaudicien aan het HoorProfs logo op de winkeldeur of het winkelraam. Het voordeel van het bezoeken van een HoorProfs audicien, is dat deze een vrij merkenbeleid voert. Dat wil zeggen dat ieder merk, maar ook ieder toestel geleverd kan worden.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak voor een gratis hoortest

Het begin van het traject is altijd de hoortest, waarbij de screeningstest gratis is en de uitgebreide triagetest (toon- en spraakaudiogram) kosteloos is indien u hoortoestellen aanschaft.
Afspraak maken