Noizezz gehoorbescherming

 

Heb jij last van een pieptoon na het bezoeken van een festival of concert? Werk je in de bouw of op een werkplaats met veel harde geluiden? Heb je last van luidruchtige buren of van een partner die snurkt?

 

oordopjes-noizezzWe leven in een wereld waar we constant geconfronteerd worden met geluid. De sterkte van dit geluid wordt uitgedrukt in dB. Als het geluid hoger is dan 80 dB kan er al gehoorbeschadigingoptreden. Een concert is al snel tussen de 90 dB en 130 dB. Het is dus noodzakelijk om je oren goed te beschermen.

Bij NOIZEZZ vinden we het belangrijk dat je gehoor goed beschermd is, maar dat je gesprekken nog wel gewoon kunt volgen. Dat is prettig als je in een club staat of als je op het werk iets tegen een collega wilt zeggen. Daarom hebben we met ons eigen lab de beste filters ontwikkeld voor verschillende situaties. Hiermee zorg je ervoor dat je hoort wat je wilt horen zonder dat je gehoor beschadigd wordt. Zo kun je als muzikant, DJ, motorrijder, doe-het-zelver, concertganger of werknemer in de industrie precies kiezen voor de juiste bescherming.

NOIZEZZ maakt gehoorbeschermers die het geluid dempen. We hebben 3 productlijnen gehoorbeschermers, zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jou past.

Premium

De premium dopjes hebben 4 verschillende filters (Mild, Medium, Strong en Extreme). Zo kun je zelf bepalen welke demping je wilt. Ze volgen de kromming van je gehoorgang wat zorgt dat ze nog beter zitten. Ook kun je kiezen voor onze speciale zwem-, slaap-, vliegdopjes of de premium gehoorbescherming met speciale muziekfilters.

noizezz-oordoppen oordopjes-gehoorbescherming oordoppen-noizezz earplug-muziek

Plug&Play

De Plug&Play-dopjes zijn ook verkrijgbaar in 4 filters in een one-size-fits-all.

noizezz-plug-and-play-oordoppen-groen noizezz-plug-and-play-oordoppen-oranje noizezz-plug-and-play-oordoppen-rood noizezz-plug-and-play-oordoppen-rose

Custom

Ook kun je beschermers op maat laten maken zodat ze perfect in jouw oren passen.

earplugs op maat gehoorbeschermers op maat oordopjes festival muziek op maat oordoppen op maat-beschermers

Voor meer informatie over oordoppen en gehoorbescherming neem contact met ons op.