Oordoppen op maat gemaakt

Hoorcentrum JvG biedt u hoogwaardige oordoppen (universeel of op maat gemaakt) voor de bescherming van uw gehoor. Wij hebben oordoppen voor op het werk, maar ook voor uw hobby’s en vrije tijdbesteding zijn er gehoorbeschermers; overal waar u te maken krijgt met langdurige blootstelling aan- of met verkeren in situaties met hoge geluidsniveaus.

Omdat het type van geluid waartegen u zich wilt beschermen verschilt per situatie, zijn er diverse otoplastieken met diverse dempingmogelijkheden. Op de motor heeft u een ander dempingfilter nodig dan wanneer u als tandarts met hoogfrequente boren werkt.

Festivals

Voor muzikanten, DJ’s en concertbezoekers is een ander type gehoorbescherming nodig. Hiervoor hebben wij de ER, of nog recenter de PRO filters. Deze geven een vlakke demping waardoor de karakteristiek van de muziek bewaard blijft. Maar denkt u ook aan gehoorbescherming voor piloten, cabriorijders, horecapersoneel etc.

Snurkende partner

Hoorcentrum JvG levert ook oordoppen in de vorm van speciale slaapdopjes voor mensen die een snurkende partner hebben of erg gevoelig zijn voor omgevingsgeluiden.

Zwemmen

Voor kinderen en volwassenen die geen water in het oor kunnen of mogen hebben, zijn er op maat gemaakte zwemdopjes.

Enkele soorten oordoppen