Bernafon Zerena hoortoestel

Bernafon

Zerena

Dit toestel van Bernafon maakt dynamisch horen mogelijk. Natuurlijke geluidsweergave en verbeterd spraakverstaan zorgen voor comfortabele en minder vermoeiende gesprekken. Het toestel filtert de spraak van het achtergrondgeluid waardoor spraak beter te verstaan is.

Made for Iphone

Het toestel is Made for iPhone en kan draadloos gekoppeld worden aan Apple apparaten. Daarnaast past het toestel zich (zonder overgang) aan omgevingen aan. Volume en programma zijn aan te passen met de EasyControl-A app. Optioneel oplaadbaar met een ZPower oplaadsysteem. Versie 9 reageert het meest vloeiend op veranderende omgevingen, biedt comfort in vliegtuigprogramma en heeft de beste voor-achter lokalisatie van geluid.

De smaak van high-tech horen

Geavanceerde functies in Zerena 7 hoortoestellen bieden een indrukwekkende geluidskwaliteit. Geluiden worden op natuurlijke en nauwkeurige wijze versterkt, met de automatische focus op spraak in lawaaiige omgevingen.

De perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar hoortoestellen die gemakkelijk te gebruiken zijn, in de meeste situaties volledig automatisch werken en een hoog luistercomfort bieden.

Voor prijzen van de Bernafon hoortoestellen neem contact met ons op.

Bernafon-Zerena-MiniRite-sand_beige
Bernafon-EasyControl-A-app
Bernafon-Zerena-cocoa_brown
Bernafon-Zerena-metallic