Phonak Paradise in Heemstede

Phonak

Audéo™ Paradise

Audéo Paradise is opgebouwd uit gloednieuwe hardware, levert sterke hoorprestaties en bevat verschillende geavanceerde functies. Het resultaat? Een hoortoestel dat een ongeëvenaarde hoorervaring biedt.

Niets klinkt als het geluid van Paradise

Wilt u de nieuwste digitale hoortechniek? Zoek niet verder. De zeer complete Phonak Paradise hoortoestellen laten u het wonder van geluid herontdekken. Deze nieuwste generatie hoortoestellen van de Zwitserse fabrikant Phonak is het summum van hoortechniek door de uitmuntende geluidsprestaties, groot gebruiksgemak en unieke samenwerking met smartphone, tablet en TV!

De voordelen!

  • Zeer natuurgetrouw geluid en altijd het beste gehoor door de geavanceerde volautomatische werking.
  • Verbind direct met miljarden apparaten (iOS & Android) dankzij de universele bluetooth connectiviteit voor mobiel bellen en gebruik van de tablet of TV. Het kastje om de hals is definitief verleden tijd!
  • Uniek: uw smartphone en tablet kunnen tegelijkertijd verbonden zijn. Wissel snel tussen deze apparaten zoals u dat vroeger ook deed
  • Geniet moeiteloos van de TV met de direct streaming naar uw beide oren.
  • Bel handsfree via de hoortoestellen zelf: u accepteert het inkomende gesprek op het hoortoestel zelf en deze vangt ook uw stem op.
  • Door de Tap Control is een dubbel tikje op uw oorschelp genoeg om een inkomend telefoongesprek te accepteren, muziek te pauzeren of spraakassistent (Siri, Google Assist) te starten.
  • Optioneel oplaadbare modellen met de nieuwste accutechniek voor een volle dag luisterplezier. De accu heeft een levensduur van wel 6 jaar, tussentijds vervangen is niet nodig dus!
  • Personaliseer uw luisterervaring met de (optionele) myPhonak app op uw smartphone.
  • Filter zelf ter plekke hinderlijk omgevingslawaai weg met de Dynamic Noise Cancelling regelaar in de myPhonak app.
  • Bijstellen op afstand door uw audicien mogelijk

Meer controle over omgevingslawaai

Omgevingslawaai kan zeer hinderlijk zijn. Met de (optionele) app op uw smartphone kunt u nu zelf dit lawaai veel sterker wegfilteren! Met de Dynamic Noise Cancelling functie heeft u in een drukke omgeving het comfort zoals u dat wenst.

De beste TV- en multimedia ervaring

Phonak Paradise biedt ook de bedrijfseigen AirStream™ Technology voor de best denkbare geluidskwaliteit bij het streamen vanaf een tv of muziekinstallatie. Geniet van uw favoriete tv-programma’s en films met de eenvoudige plug-and-play oplossing: Phonak TV Connector. Het lijkt op het gebruik van een draadloze hoofdtelefoon, maar is misschien nog wel beter omdat de Phonak hoortoestellen onderscheid maken tussen gestreamde spraak of muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen voor een optimale geluidskwaliteit.

Betere prestaties door Motion Sensor en Tap Control

Deze nieuwe eigenschappen geven een verbeterde luisterervaring, vaak geheel automatisch. Hoe dat precies werkt leest u in de uitgebreide brochure die u hieronder kunt bestellen.

Voor prijzen van de Phonak hoortoestellen neem contact met ons op.

Phonak hoortoestel Combi-Paradise-oplaaddoosje-met-smartphone.
Phonak Paradise Heemstede Haarlem
Phonak Paradise Heemstede- Niets klinkt als het geluid van Paradise!