Phonak

Virto™ B-Titanium

Virto B-Titanium is op maat gemaakt om perfect in uw oor te passen.Hij is gemaakt van hightech titanium waardoor hij ongelofelijk sterk, licht en duurzaam is.

Super Discreet

Virto B-Titanium is het kleinste hoortoestel van Phonak ooit.Hij is zo discreet dat niemand kan zien hoe goed u kunt horen.

Volledig automatisch

Virto B-Titanium bevat AutoSense OS™.Het past zich eenvoudigweg automatisch aan elke geluidsomgeving aan, zodat u overal kunt genieten van uitstekende hoorprestaties.De hoortoestellen hoeven niet handmatig worden bijgesteld.

Lichtgewicht en duurzaamheid

Titanium staat bekend om zijn extreme duurzaamheid en lichtgewicht eigenschap, ideaal voor hoogwaardige producten zoals horloges en vliegtuigen. Zelfs de medische sector gebruikt dit voor chirurgische implantaten. Titanium is daarom het perfecte materiaal voor super discrete in-het-oor hoortoestellen. Hoe? Een Titanium-behuizing is 15x sterker dan traditionele behuizingen en is zo dun als papier. Hierdoor wordt veel ruimte bespaard en zo wordt het hoortoestel een stuk kleiner. De Phonak Virto™ B-Titanium wordt precies op maat gemaakt zodat het perfect en nagenoeg onzichtbaar in uw oren zit. Het is de kleinste op maat gemaakte Phonak ooit!

Als u dus op zoek bent naar een hoortoestel dat super discreet is  en dat is ontworpen om de zware uitdagingen van het leven te weerstaan, dan is  een Phonak Virto B-Titanium zeker de juiste keuze!

De juiste oplossing voor u

De Phonak Virto B-Titanium is verkrijgbaar in verschillende sterktes om een gehoorverlies te ondersteunen. Uw audicien kan u helpen om de meest geschikte Virto B-Titanium te vinden.

Voor prijzen van de Phonak hoortoestellen neem contact met ons op.

phonak-virto-b-titanium
phonak-virto-b-titanium