Roger-Select-hoortoestel Roger Select Heemste

Roger Select

De doorbraak in verstaan voor hoorapparaat gebruikers.

Verstaan in gezelschappen vormt de grootste uitdaging voor veel slechthorenden, ondanks goed afgestelde hoorapparaten. Verjaardagen en een restaurant vormen daardoor mogelijk een omgeving waar u zich minder prettig voelt. Dat is vervelend, want veel sociale situaties spelen zich af in rumoer. Mogelijk vermijdt u die situaties zelfs? Dat is onnodig, want er is hulp voor uw hoorapparaten!

Er gaat een nieuwe wereld voor me open. Ik kan met verschillende mensen uit eten gaan en hoef het zinnetje “sorry, ik heb u niet verstaan” niet meer te gebruiken, omdat ik iedereen kan verstaan!

Een kleine losse microfoon

Speciaal hiervoor is de Roger Select ontwikkeld, een kleine losse microfoon die u op tafel legt en draadloos verbonden is met uw eigen hoorapparaten. De microfoon richt zichzelf automatisch op de spreker om achtergrondlawaai maximaal te onderdrukken. Door de nieuwe MultiBeam-technologie kan zo één spreker uit het lawaai naar voren gehaald worden. Roger Select is universeel, dus te combineren met alle merken hoorapparaten (niet alleen Phonak), evenals cochleaire implantaten en BCD’s.

Groepsgesprekken

Deze technologie biedt u een uitzonderlijk spraakverstaan in groepsgesprekken door de 6 ingebouwde microfoons die geluid vanuit zes richtingen opvangen en vervolgens wordt een richting geselecteerd. De richting met de helderste spraak wordt geheel automatisch geselecteerd, daar is geen handeling voor nodig. Optioneel kunt u de automaat ‘overrulen’ door zelf terplekke de richting van uw voorkeur vast te zetten met één druk op één van de 6 lichte tip-toetsen. Een partner of vriend(in) kan het apparaatje ook om de hals dragen, ideaal tijdens lange fietstochten, waarbij windruis en de grote afstand het spraakverstaan hinderen.

Voor prijzen van de Bernafon hoortoestellen neem contact met ons op.

Roger Select hoortoestel heemstede haarlem
Roger Select hoortoestel heemstede haarlem
Roger Select hoortoestel heemstede haarlem