Silk X

Silk X is direct klaar voor gebruik zonder gedoe of wachttijden, dankzij de zachte siliconen sleeves die de hoortoestellen onzichtbaar in uw oor verstoppen.

De Silk X van Signia levert een uitzonderlijke hoorervaring en is zo klein dat hij nauwelijks zichtbaar is in het oor. Hij behoort tot ‘s werelds kleinste hoortoestellen – u kunt erop vertrouwen dat niemand zal zien dat u hoortoestellen draagt.

Glashelder horen.

Of u nu door een drukke straat loopt, in een kantoortuin werkt, of in een gezellig restaurant dineert – een gesprek voeren bij veel omgevingsgeluid vergt concentratie en inspanning. Dankzij de Signia Xperience-technologie, voldoet Silk X met natuurgetrouw geluid en uitstekende spraakverstaanbaarheid aan al uw hoorbehoeften, zelfs in een rumoerige omgeving. U hoort wat u belangrijk vindt – de hele dag door, in elke situatie.

Perfect voor telefoneren en muziek

Anders dan bij hoortoestellen die achter het oor zitten, vangen de microfoons van de Silk X geluid op in de gehoorgang. Hierdoor kunt u telefoneren en naar muziek luisteren zoals u gewend bent, ook met een hoofdtelefoon op.

Signia App

TeleCare
Dankzij Signia’s TeleCareondersteuning op afstand kunt u via de Signia-app direct hulp krijgen van uw audicien. Waar u ook bent.

Afstandsbediening
U kunt het volume en andere instellingen discreet regelen via de Signia-app op uw smartphone of de miniPocket aan uw sleutelhanger.

Voor prijzen van de Bernafon hoortoestellen neem contact met ons op.

Signia Silk X
Signia Silk X
Signia Silk X