FORmaat slaapdopjes

Slapen zonder omgevingslawaai

Sinds 2012 zijn de FORmaat slaapdopjes op de markt. Ze zijn ontwikkeld in het eigen laboratorium, van laboratorium Formaat. Een paar goed zittende slaapdopjes, waar je comfortabel mee kunt slapen en pijnloos op kan liggen.

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Helaas wordt de nachtrust soms verstoord door lawaai of vreemde geluiden. Bijvoorbeeld tijdens de vakantie. Op de camping, bungalowpark, hotel of appartement.

De reguliere oordopjes die op de markt te verkrijgen zijn, vullen de gehoorgang te massief op. Als je rechtop staat, of zit is dit geen probleem. Maar ’s nachts lig je letterlijk en figuurlijk op één oor. Dan gaat zo’n massieve gehoorbeschermer al snel pijn doen en irriteren.

Last van

Hoeveel mensen hebben geen last van het gesnurk van hun partner? Of van de muziek of het geloop van de buren?

Het concept

Het concept van de FORmaat slaapdopjes is anders dan van alle andere merken oorplugjes of waspropjes, die op de markt zijn.
Ze zijn namelijk in het kraakbenige gedeelte van de gehoorgang helemaal uitgehold. Het uitgeholde gedeelte in de gehoorgang beweegt perfect mee wanneer het oor op een kussen platgedrukt wordt. Bovendien is het FORmaat slaapdopje van bijzonder flexibel siliconen materiaal gemaakt, dat heel dun gemaakt kan worden en toch sterk is.

Wel wakker van de wekker

Echt complete stilte is ook met het dragen van FORmaat slaapdopjes niet mogelijk, omdat er altijd geluid via de schedel wordt waargenomen. Om die reden wordt u wel wakker van de wekker, of wanneer iemand u roept.

Voor prijzen van de oordoppen van FORmaat slaapdopjes neem contact met ons op.

Slaapoordopjes FORmaat, slaapdopjes
Slaapoordopjes FORmaat, slaapdopjes